Üdvözlet

2005-ben egy hallgató érdeklődött, hogy nem lenne-e valamilyen lehetőség az órán kívüli pluszmunkára, mert szívesen foglalkozna elektronikával. Tetszett a tenni akarás, így a konzultációs terem egyik különálló padját felműszereztük. A tevékenység hamarosan átterjedt a környező padokra, ekkor még többen csatlakoztak. Lassan, alattomosan beleptük a szoba sarkát, majd a felét.. Ekkor kérvényeztük a teljes termet, amit a Szakcsoport immár egy személyben támogatott. Jó hangulatú nyári gyakorlatokat, TDK- és Szakdolgozatok felkészülési szakaszait tartottuk itt, nem egyszer a hallgatók saját autonóm kis birodalmaként. Zene, jó hangulat, amperszag, összetartás, tudomány. Kell ennél több?

A tapasztalatok szerint a Hallgatói laborélet szinte elvonási tüneteket okoz, nem ritka, hogy régebbi tagok még szünetek idején, hétvégéken, sőt nyáron is bejönnek dolgozgatni. Természetesen ezt a lehetőséget is igyekszem biztosítani. 2009-ben egy belső pályázaton felszerelést és műszereket sikerült beszereznünk és a IV. ép. 313-as terembe költöztünk.

Jelentkezni TDK/Szakdolgozati/tanulmányi verseny témára természetesen nem kell, de kézenfekvő, ha képes vagy rá. A műszakiságot nem a suliban fogják megtanítani, azt magadnak kell felfedezned. Várunk, ha jössz, üdvözlettel.: Csík Norbert

Labor

TEREM: 4/312


Oktatói laborvezető(k):

Csík Norbert
Drenyovszki Rajmund


Hallgatói laborvezető(k):

Zsupányi Krisztián
Bessenyei Sándor